H Hümra Ziyaretçi 5 May 2020 #1 Erkegin yakisiklisi, cirkini olmaz, Takvalisi olur. Kadinin güzeli, cirkini olmaz Iffetlisi olur !!!!
Erkegin yakisiklisi, cirkini olmaz, Takvalisi olur. Kadinin güzeli, cirkini olmaz Iffetlisi olur !!!!
DeNiZ Yönetim Katılım 26 Mar 2020 Mesajlar 2,081 Tepkime puanı 3,190 Puanları 113 Konum Radyosohbetim.Com 5 May 2020 #2 Aynen cnm emegine saglik Guzel paylasimin icin tsk ederim
H Hümra Ziyaretçi 5 May 2020 #3 DeNiZ' Alıntı: Aynen cnm emegine saglik Guzel paylasimin icin tsk ederim Genişletmek için tıkla ... Ben Tesekkür ederim ??
DeNiZ' Alıntı: Aynen cnm emegine saglik Guzel paylasimin icin tsk ederim Genişletmek için tıkla ... Ben Tesekkür ederim ??
Aybala Işıkları kapadım benibulmak isteyen kendini yaksın Admin Katılım 2 Nis 2020 Mesajlar 387 Tepkime puanı 4,872 Puanları 113 Konum Forum keyfi.net 6 May 2020 #4 Hümra' Alıntı: Erkegin yakisiklisi, cirkini olmaz, Takvalisi olur. Kadinin güzeli, cirkini olmaz Iffetlisi olur !!!! Genişletmek için tıkla ... Allah'ım iffetli takvalı insanlar çıkarsın karsimiza
Hümra' Alıntı: Erkegin yakisiklisi, cirkini olmaz, Takvalisi olur. Kadinin güzeli, cirkini olmaz Iffetlisi olur !!!! Genişletmek için tıkla ... Allah'ım iffetli takvalı insanlar çıkarsın karsimiza
H Hümra Ziyaretçi 6 May 2020 #5 Aybala' Alıntı: Allah'ım iffetli takvalı insanlar çıkarsın karsimiza Genişletmek için tıkla ... Amin..??
Aybala' Alıntı: Allah'ım iffetli takvalı insanlar çıkarsın karsimiza Genişletmek için tıkla ... Amin..??