2021 Ford Bronco İçin Gönderilen Yeni Görsel

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Araba Dünyası kategorisinde The Punisher tarafından oluşturulan 2021 Ford Bronco İçin Gönderilen Yeni Görsel başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 382 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Araba Dünyası
Konu Başlığı 2021 Ford Bronco İçin Gönderilen Yeni Görsel
Konbuyu başlatan The Punisher
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan The Punisher

The Punisher

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Haz 2020
Mesajlar
418
Tepkime puanı
260
Puanları
63
Konum
Kastamonu
2021 Ford Bronco



Bu ay içerisinde uzun süren bekleyişi sona erecek 2021 Ford Bronco, klasik versiyonla olan benzerliği üzerinden ipucunun merkezinde yer alıyor. Kısa süre önce önemli bir sızıntı üzerinden gündeme gelen 2021 Ford Bronco için bir yandan da ipucu paylaşma süreci devam ediyoruz. Resmi kaynaklardan gönderilen yeni parçalarla birlikte de, klasik Bronco ile yeni neslin ortak yüz tasarımları keyifli bir şekilde kendisini göstermeye başlıyor. 13 Temmuz’da tanıtılacak olan 2021 Bronco, orijinal modelde kullanılanları hatırlayan dairesel farlara sahip retro esintili bir ön yüze sahip olacak. Bununla birlikte, LED gündür farları ve ızgaraya kadar taşan sinyal tasarımı da yeni nesildeki karakteristik parçalardan birisi olacak.


2021-ford-bronco-1.jpg



2021 Ford Bronco en az iki motorla gelecek Yeni nesil Bronco ile ilgili pek çok dinamik merak konusu olurken, bazı parçalar da ortak geliştirileceği Ranger üzerinden tahmine açık kartlar arasında. En az iki farklı motor seçeneğiyle gelmesi beklenen araçta giriş seviyesi için 270 beygir güç ve 420 Nm tork üreten 2,3 litrelik dört silindirlik makine öne çıkıyor. Bir üst paket içinse 2,7 litrelik EcoBoost V6 motor, 325 beygir güç ve 542 Nm torkla kaputun altına entegre edilebilir. Gövde tipi olarak da 3 ve 5 kapı opsiyonlarına sahip olacak Bronco için önümüzdeki günler çok daha hareketli olacak.