RAMSES M&R Kayıtlı Üye Yönetim Katılım 15 Ara 2020 Mesajlar 639 Tepkime puanı 738 Puanları 93 Konum Paris 9 May 2021 #1 Yüreğini Vermeli İnsan,Tuttuğu ele,Kucakladığı Dosta,Dokunduğu Omuza,ßaktığı Göze ve Dinlediği Söze!. .
Yüreğini Vermeli İnsan,Tuttuğu ele,Kucakladığı Dosta,Dokunduğu Omuza,ßaktığı Göze ve Dinlediği Söze!. .
Aybala Işıkları kapadım benibulmak isteyen kendini yaksın Admin Katılım 2 Nis 2020 Mesajlar 387 Tepkime puanı 4,872 Puanları 113 Konum Forum keyfi.net 9 May 2021 #2 RAMSES' Alıntı: Yüreğini Vermeli İnsan,Tuttuğu ele,Kucakladığı Dosta,Dokunduğu Omuza,ßaktığı Göze ve Dinlediği Söze!. . Genişletmek için tıkla ... Yüreği sevgi dolu bir güzel insan olabilmektir bütün mesele ???
RAMSES' Alıntı: Yüreğini Vermeli İnsan,Tuttuğu ele,Kucakladığı Dosta,Dokunduğu Omuza,ßaktığı Göze ve Dinlediği Söze!. . Genişletmek için tıkla ... Yüreği sevgi dolu bir güzel insan olabilmektir bütün mesele ???
RAMSES M&R Kayıtlı Üye Yönetim Katılım 15 Ara 2020 Mesajlar 639 Tepkime puanı 738 Puanları 93 Konum Paris 9 May 2021 #3 Aybala' Alıntı: Yüreği sevgi dolu bir güzel insan olabilmektir bütün mesele ??? Genişletmek için tıkla ... Oyle Dayıı ??
Aybala' Alıntı: Yüreği sevgi dolu bir güzel insan olabilmektir bütün mesele ??? Genişletmek için tıkla ... Oyle Dayıı ??
Aybala Işıkları kapadım benibulmak isteyen kendini yaksın Admin Katılım 2 Nis 2020 Mesajlar 387 Tepkime puanı 4,872 Puanları 113 Konum Forum keyfi.net 10 May 2021 #4 RAMSES' Alıntı: Oyle Dayıı ??❤ Genişletmek için tıkla ... Yüreği gusel heyom???