Dünyayı alarma geçiren kabus için korkutan uyarı! 75 bin can alacak

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Diğer Hastalıklar kategorisinde DeNiZ tarafından oluşturulan Dünyayı alarma geçiren kabus için korkutan uyarı! 75 bin can alacak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,127 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Diğer Hastalıklar
Konu Başlığı Dünyayı alarma geçiren kabus için korkutan uyarı! 75 bin can alacak
Konbuyu başlatan DeNiZ
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan DeNiZ

DeNiZ

Yönetim
Katılım
26 Mar 2020
Mesajlar
2,081
Tepkime puanı
3,189
Puanları
113
Konum
Radyosohbetim.Com

İngiliz bilim insanları, gereken önlemler alınmazsa Omicron varyantının bu kış en az 75 bin can alabileceği konusunda uyarıda bulundu.​

İki yıldır hayatımızda olan ve dünya genelinde 5 milyondan fazla insanın hayatını kaybetmesine neden olan Kovid-19 kabusu bir süre daha can sıkmaya devam edecek.

75 BİN CAN ALABİLİR​

Kovid-19'un varyantı olan Omicron'un yayılma hızına dikkat çeken İngiliz bilim insanları, gereken önlemler alınmazsa Omicron varyantının bu kış en az 75 bin can alabileceği konusunda uyarıda bulundu.

OMİCRON VARYANTI BELİRTİLERİ​

Afrika’da tespit edilen ve hızla yayılarak başta Avrupa ve Asya’da endişe yaratan Omicron belirtileri arasında kuru öksürük, yüksek ateş, gece terleme ve çok fazla vücutta ağrı yaşanıyor. Omicron varyantı belirtileri arasında aşırı halsizlik gibi olağandışı belirtiler de görülüyor. Vakaların genelinde tat ve koku kaybı sık yaşanmıyor.

DELTA VARYANTINDAN DAHA BULAŞICI​

Japonya Sağlık Bakanlığı’na danışmanlık da yapan Nishiura, Omicron varyantının şu an Dünya genelinde baskın virüs olan Delta varyantından 4.2 kat daha fazla bulaşıcı olduğunu duyurdu.