Aybala Işıkları kapadım benibulmak isteyen kendini yaksın Admin Katılım 2 Nis 2020 Mesajlar 387 Tepkime puanı 4,872 Puanları 113 Konum Forum keyfi.net 30 Ara 2020 #1 Herkesin bir derdi var İşte kimi anlatır dilini yorar Kimi ise susar yüreğini yakar.
RAMSES M&R Kayıtlı Üye Yönetim Katılım 15 Ara 2020 Mesajlar 639 Tepkime puanı 738 Puanları 93 Konum Paris 30 Ara 2020 #2 Aybala' Alıntı: Herkesin bir derdi var İşte kimi anlatır dilini yorar Kimi ise susar yüreğini yakar. Ekli dosyayı görüntüle 3273 Genişletmek için tıkla ... benimde var .---{~<{(@ <3 MiSs <3 @)}>~}---. imm en qzl derdim (.
Aybala' Alıntı: Herkesin bir derdi var İşte kimi anlatır dilini yorar Kimi ise susar yüreğini yakar. Ekli dosyayı görüntüle 3273 Genişletmek için tıkla ... benimde var .---{~<{(@ <3 MiSs <3 @)}>~}---. imm en qzl derdim (.
Aybala Işıkları kapadım benibulmak isteyen kendini yaksın Admin Katılım 2 Nis 2020 Mesajlar 387 Tepkime puanı 4,872 Puanları 113 Konum Forum keyfi.net 30 Ara 2020 #3 RAMSES' Alıntı: benimde var .---{~<{(@ <3 MiSs <3 @)}>~}---. imm en qzl derdim (. Genişletmek için tıkla ... ??Dertmiyim benn
RAMSES' Alıntı: benimde var .---{~<{(@ <3 MiSs <3 @)}>~}---. imm en qzl derdim (. Genişletmek için tıkla ... ??Dertmiyim benn
RAMSES M&R Kayıtlı Üye Yönetim Katılım 15 Ara 2020 Mesajlar 639 Tepkime puanı 738 Puanları 93 Konum Paris 30 Ara 2020 #4 Aybala' Alıntı: ??Dertmiyim benn Genişletmek için tıkla ... O anlamda demedim balimm ben anlaatamadim galiba ama yani derd de olsan en guzel derdim sen olurdun qlmm ((, Allah dert vermesin muhterem cemaat
Aybala' Alıntı: ??Dertmiyim benn Genişletmek için tıkla ... O anlamda demedim balimm ben anlaatamadim galiba ama yani derd de olsan en guzel derdim sen olurdun qlmm ((, Allah dert vermesin muhterem cemaat
Aybala Işıkları kapadım benibulmak isteyen kendini yaksın Admin Katılım 2 Nis 2020 Mesajlar 387 Tepkime puanı 4,872 Puanları 113 Konum Forum keyfi.net 30 Ara 2020 #5 RAMSES' Alıntı: O anlamda demedim balimm ben anlaatamadim galiba ama yani derd de olsan en guzel derdim sen olurdun qlmm ((, Allah dert vermesin muhterem cemaat Genişletmek için tıkla ... Amin ?
RAMSES' Alıntı: O anlamda demedim balimm ben anlaatamadim galiba ama yani derd de olsan en guzel derdim sen olurdun qlmm ((, Allah dert vermesin muhterem cemaat Genişletmek için tıkla ... Amin ?