Gullac Tarifi

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Günün Yemeği kategorisinde CeReN tarafından oluşturulan Gullac Tarifi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 76 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Günün Yemeği
Konu Başlığı Gullac Tarifi
Konbuyu başlatan CeReN
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan DiLNaZ

CeReN

Kayıtlı Üye
Katılım
14 Mar 2024
Mesajlar
48
Tepkime puanı
43
Puanları
18
3
litre
sut
12
adet
gullac yapragi
3
su bardagi
toz seker
1
paket
vanilin
2
su bardagi
ceviz ici
Uzeri icin:
8
adet
cilek
8
adet
taze nane yapraklari
4
yemek kasigi
toz Antep fistigi
4
yemek kasigi
ceviz ici (ince cekilmis)
Sutu derin bir tencereye alin ve toz sekeri uzerine ilave edin.

1 paket vanilini de sutun icerisine ilave ettikten sonra orta ateste seker eriyene kadar karistirin. Sut, elinizi hafif yakacak sicakliga geldiginde ocaktan alin.

2 su bardagi cevizi irili ufakli, dise gelir kivamda olacak sekilde bicakla dograyin.

Gullaci hazirlayacaginiz kabin icerisine bir kepce ilik sutten ekleyin.

Uzerine, kullanacaginiz kabin boyutuna gore boldugunuz gullac yapraklarindan ekleyin.

Tum gullac yapraklarinin parlak kisminin uste baktigina ve hepsinin iyice islandigina emin olduktan sonra paketteki yapraklarin yarisini kabiniza guzelce yerlestirin.

Gullac yapraklarinin, 5 dakika sutu cekmeleri icin bekledikten sonra dogradiginiz cevizleri bol bol dokun ve kalan gullac yapraklarini da islatarak uzerine ekleyin.

Buzdolabinda en az 2 saat bekledikten sonra gullacinizi keserek porsiyonlayin.

Gullac hazir. Taze nane yapraklari, cilek, dovulmus ceviz ve toz fistik ile susleyip, sevdiklerinizle afiyetle tuketin.


Gullac Tarifinin Pisirme Onerisi

Sutun asiri kaynar olmamasi gereklidir.

Alinti ~
 

KadiR

Yönetim
Katılım
24 Mar 2020
Mesajlar
2,018
Tepkime puanı
2,189
Puanları
113
Konum
Radyosohbetim
Yapmasını bilmemde yemesi çok hoşuma gidiyo
 

DiLNaZ

Admin
Kayıtlı Üye
Katılım
29 Ocak 2024
Mesajlar
90
Tepkime puanı
141
Puanları
33
Konum
New York
3
litre
sut
12
adet
gullac yapragi
3
su bardagi
toz seker
1
paket
vanilin
2
su bardagi
ceviz ici
Uzeri icin:
8
adet
cilek
8
adet
taze nane yapraklari
4
yemek kasigi
toz Antep fistigi
4
yemek kasigi
ceviz ici (ince cekilmis)
Sutu derin bir tencereye alin ve toz sekeri uzerine ilave edin.

1 paket vanilini de sutun icerisine ilave ettikten sonra orta ateste seker eriyene kadar karistirin. Sut, elinizi hafif yakacak sicakliga geldiginde ocaktan alin.

2 su bardagi cevizi irili ufakli, dise gelir kivamda olacak sekilde bicakla dograyin.

Gullaci hazirlayacaginiz kabin icerisine bir kepce ilik sutten ekleyin.

Uzerine, kullanacaginiz kabin boyutuna gore boldugunuz gullac yapraklarindan ekleyin.

Tum gullac yapraklarinin parlak kisminin uste baktigina ve hepsinin iyice islandigina emin olduktan sonra paketteki yapraklarin yarisini kabiniza guzelce yerlestirin.

Gullac yapraklarinin, 5 dakika sutu cekmeleri icin bekledikten sonra dogradiginiz cevizleri bol bol dokun ve kalan gullac yapraklarini da islatarak uzerine ekleyin.

Buzdolabinda en az 2 saat bekledikten sonra gullacinizi keserek porsiyonlayin.

Gullac hazir. Taze nane yapraklari, cilek, dovulmus ceviz ve toz fistik ile susleyip, sevdiklerinizle afiyetle tuketin.


Gullac Tarifinin Pisirme Onerisi

Sutun asiri kaynar olmamasi gereklidir.

Alinti ~
emegine saglik ,enfes tatli,yapmasi zevkli,yemesi dahada zevkli.