KadiR Yönetim Katılım 24 Mar 2020 Mesajlar 2,021 Tepkime puanı 2,184 Puanları 113 Konum Radyosohbetim 3 Nis 2020 #1
EsLim Yönetim Grafiker Katılım 26 Mar 2020 Mesajlar 280 Tepkime puanı 382 Puanları 63 Konum Forumkeyfi.Net 3 Nis 2020 #2 KadiR' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... O zamanlarınız bı an önce gelsin abimmm hayırlısıyla insallah huzurlu yuvanız olsun her daim mutlulukla?
KadiR' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... O zamanlarınız bı an önce gelsin abimmm hayırlısıyla insallah huzurlu yuvanız olsun her daim mutlulukla?
KadiR Yönetim Katılım 24 Mar 2020 Mesajlar 2,021 Tepkime puanı 2,184 Puanları 113 Konum Radyosohbetim 3 Nis 2020 #3 ALLAH razı oLsun kardeşim çok teşekkur ederım eksık olma ALLAH c.c nasıp ederse inşALLAH o günleri görücez sizlerde inşALLAH dugunumde oLursunuz
ALLAH razı oLsun kardeşim çok teşekkur ederım eksık olma ALLAH c.c nasıp ederse inşALLAH o günleri görücez sizlerde inşALLAH dugunumde oLursunuz
EsLim Yönetim Grafiker Katılım 26 Mar 2020 Mesajlar 280 Tepkime puanı 382 Puanları 63 Konum Forumkeyfi.Net 3 Nis 2020 #4 KadiR' Alıntı: ALLAH razı oLsun kardeşim çok teşekkur ederım eksık olma ALLAH c.c nasıp ederse inşALLAH o günleri görücez sizlerde inşALLAH dugunumde oLursunuz Genişletmek için tıkla ... İnşallah abim o günleri görmek nasip olsun hayırlısıyla ?tüm ekipce nasibi olursa artık?
KadiR' Alıntı: ALLAH razı oLsun kardeşim çok teşekkur ederım eksık olma ALLAH c.c nasıp ederse inşALLAH o günleri görücez sizlerde inşALLAH dugunumde oLursunuz Genişletmek için tıkla ... İnşallah abim o günleri görmek nasip olsun hayırlısıyla ?tüm ekipce nasibi olursa artık?
Aybala Işıkları kapadım benibulmak isteyen kendini yaksın Admin Katılım 2 Nis 2020 Mesajlar 387 Tepkime puanı 4,871 Puanları 113 Konum Forum keyfi.net 3 Nis 2020 #5 KadiR' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Çatlasın düşmanımız oyyydamat oyyygelinn???