NeviN
Kayıtlı Üye
3-4 yemek kaşığı yulaf
– Yarım su bardağı süt
– 1 tatlı kaşığı tarçın
– Yarım muz
Süslemeler için:
Hindistan cevizi
– Yaban mersini
– Ceviz
Tarif: Süt, yulaf ve muzu bir tencerede kısık ateşte karıştırarak pişirmeye başlıyoruz. 5-6 dakika sonra yulaflar sütü çekip kıvamı koyulaşmaya başlayınca tarçını ekleyerek 1-2 dakika daha karıştırmaya devam ediyoruz, ardından bir kaseye alıyoruz.
Üzerini dilediğimiz meyve veya kuruyemiş ile süsleyebilirsiniz.saglikli günler dilerim
– Yarım su bardağı süt
– 1 tatlı kaşığı tarçın
– Yarım muz
Süslemeler için:
Hindistan cevizi
– Yaban mersini
– Ceviz
Tarif: Süt, yulaf ve muzu bir tencerede kısık ateşte karıştırarak pişirmeye başlıyoruz. 5-6 dakika sonra yulaflar sütü çekip kıvamı koyulaşmaya başlayınca tarçını ekleyerek 1-2 dakika daha karıştırmaya devam ediyoruz, ardından bir kaseye alıyoruz.
Üzerini dilediğimiz meyve veya kuruyemiş ile süsleyebilirsiniz.saglikli günler dilerim