Aşkmı mantıkmı:))

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Prenses
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben sunu da aciklamak isterim ask mi mantik mi konusuna gore ask derim cunku al bu adamla evlilik mantikli olur diye kimseylede evlenilmez Rabbim biz kullarina ozenle sevmeyi kalbimizi duygularimizi da bagislamistir omrum boyu sevemicem insanida mantikli olmak kapsaminda hayatta istemem o yuzden biz insanlar once duygulariyla hareket ederiz ve oyle kararlar aliriz sadece yapmamiz gereken sey mantikli hareket etmektir olcup bicmesini tanimayi guzel yapmaliyiz bunu ne kadar basabiliriz onu bilmem ama Rabbime dua ederim tedbirimi alir takdirini yine Rabbime birakirim .Allah teala dilerim ki aklimizda olan hayirsiz tasiyan herseyden bizleri korusun (Amin)..

Ask varsa karşılıklı olur benim ona olan sevgim bu herseyin üstesinde gelir demekki ben bu adamı sevmişsem ilakı mantık vardır oda bana karşı o aşkı sevgiyi veriyorsa biz herseyi aşarız aşk ilk defa insanın başına gelebilecek en güzel şey doğru insanla aşk kapıyı çalınca mantik devre girmez duygular pekişir hersey zamanla olur bakarsın ki bu adam düzelmiyor ask nasıl başlamışsa bitmesi aynı olur kalp kırılklıgı olur ikisi bir arada daha iyi olur kafam karıştı:))

Son düzenleme: