Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aynı gökyüzü fakat, öncesi kadar kara değil bulutlar. İşler yolunda değil ama çıkmaza dönmüyor her sokak. Yani sizin anlayacağınız, yaralarımın izi geçmedi ama acımıyor eskisi kadar.
Dert etme, bir yaranın kimsesiz bırakılıp kendi kendine geçeceğini düşündüren hayat, bir yara açıp, nasıl geçeceğini düşünmeden gidenlere de cevap verir bir gün.
Kendini yıpratma. Çünkü kimse bu duruma, senden daha çok üzülmüyor. Kimse senden daha önemli ve değerli olmamalı. Acını çek ama kendi içinde, kimseye belli etmeden. Çünkü insanlar acını bile kullanırlar. Düzen bozuk ama sen doğru kal hep.
Ben hiçbirini affetmedim ayrıca affetmediğim gibi de unutmadım. Kelimelerden, mesajlara, mesajlardan imalara, bağırmalara, küfürlere, el işaretlerine, mimiklere kadar hiçbir şeyi unutmadım. Hepsi aklımda.
Sadece küçük bir ayrıntıydı, ama kayboldum. Sığ bir denizdi fakat boğuldum. Sarsıntı o kadar güçlü değildi ama ben yıkıldım. Çok yüksek değildi ama düştüm. Kırılasım vardı, siz sadece dokundunuz.
Sanıyosunuz ki sadece sizin vaktiniz kıymetli, sizin sorumluluklarınız var. Ben bin tane derdin ortasında bile sevdiklerime yanında olduğumu belli ediyorum. İkili ilişkilerin hepsi fedakarlık ister arkadaşlar kimse bize çoluk çocuk bahanesi sıralamasın biz oraları çoktan geçtik.